Besplatan webinar: Kako da freelance karijera postane održiv biznis

Besplatan webinar: Kako da freelance karijera postane održiv biznis

O događaju:
 

Freelence angažman može prerasti u dugoročan posao, da li znaš i kako?

Saznaj koje su mogućnosti dobijanja bespovratne finansijske i savjetodavne pomoći za razvoj tvoje freelance karijere. O tome će nam više reći Sanja Kojić, koordinatorka Programa Omladinskih banaka u Bosni i Hercegovini, i Igor Dragić ispred Razvojne agencije Grada Banja Luka (Cidea), kojem će se pridružiti Ivan Babić, koordinator tima za investicije i trener za preduzetnike u oblasti pokretanja vlastitog biznisa.

Naši gosti će nam otkriti:

– Šta nudi Omladinska banka i ko sve može dobiti njen grant?
– Kako aplicirati za grant Omladinske banke?
– Kako dobiti stručnu pomoć za registraciju i finansijski podsticaj Gradske razvojne agencije?

Prijavi se na besplatni webinar u utorak, 8. decembra u 18:00 časova i jednostavno dođi do informacija koje mogu unaprijediti tvoje freelance poslovanje!

Osim korisnih savjeta, polaznici webinar-a dobiće i nagrade: ovog puta dijelimo 60 besplatnih Udemy kurseva u vrijednosti do 30 KM. Dobitnici će biti izabrani po završetku webinar-a metodom slučajnog izbora.Poslušajte cjelokupan snimak razgovora i saznajte koje pogodnosti vas čekaju u Omladinskim bankama širom BiH, ili ako planirate registrovati svoj biznis u Banjoj Luci, šta vam može ponuditi Gradska Razvojna agencija.

O predavačima:

sanja_kojic.jpeg

Sanja Kojić je koordinatorka programa Omladinskih banaka koji služi osnaživanju mladih u Bosni i Hercegovini.
Dugogodišnja je volonterka i aktivistkinja u NVO sektoru, sa razvijenim komunikacijskim i liderskim vještinama. Koordinira preko 300 volontera koji aktivno rade na poboljšanju svojih lokalnih zajednica. Od 2017. godine vrši mentorisanje i selekciju mikrobiznisa u programu Omladinske banke Fondacije Mozaik.

Picture1.jpeg

Igor Dragić je projektni menadžer u Gradskoj razvojnoj agenciji Banje Luka (Cidea). Dio je tima za apliciranje i implementaciju međunarodnih i domaćih projekata i kontakt osoba za firme i preduzetnike iz oblasti IT-a u Grada Banje Luke. Trenutno je koordinator projekta “Podrška za pokretanje Startup-a iz oblasti IT-a” kojeg implementira Cidea.

Reklama

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing by JSGuru & MarketMakers. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram