Cover Image of Home page

O NAMA

SVE INFORMACIJE IZ SVIJETA FREELANCINGA NA JEDNOM MJESTU

Freelancing.ba osnovan je 2020. godine kao zajednički projekat kompanija JSGuru i Market Makers uz podršku Švajcarske razvojne agencije jer trendovi globalizacije i digitalizacije već izvjesno vrijeme puštaju korijene i u našoj svakodnevnici – kako u obrazovnoj sferi, tako i u poslovnoj. Freelancing postaje sve češća i učestalija pojava u današnjem poslovnom svijetu a sve veće prisustvo digitalizacije zahtjeva da se krećemo drugim putevima prilikom obrazovanja i zapošljavanja.


Naš osnovni cilj je pružanje kvalitetnih i relevantnih informacija i edukativnih sadržaja korisnicima koji su ključni za unapređenje i razvoj karijere svakog freelancera jer digitalne mogućnosti nude i zahtjevaju nove oblike saradnje, a to podrazumijeva saradnju između freelancera i poslodavaca iz inostranstva, ali i freelancera i poslodavaca unutar BiH.


Kao organizacija, želimo da pomognemo i lakše povezivanje freelancera sa lokalnim kompanijama kako bi se osiguralo pojednostavljivanje i ubrzavanje procesa obavljanja poslova. Takođe, podržavamo rad na svim zakonskim inicijativama koje imaju za cilj da olakšaju poslovanje freelancera.


Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing by JSGuru & MarketMakers. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram