BESPLATAN WEBINAR: Braća Zamurović otkrivaju: sve što želite znati o stock fotografiji

BESPLATAN WEBINAR: Braća Zamurović otkrivaju: sve što želite znati o stock fotografiji

O događaju:
 

Stock fotografija je jedno od najkreativnijih freelance zanimanja danas, a mi na ovu temu razgovaramo sa njenim najpoznatijim predstavnicima u regionu – Ivanom i Bojanom Zamurović. Adobe, Shutterstock, Canva i ostali su ih više puta proglasili za najbolje na svijetu u oblasti konceptualne stock fotografije.

Dok cijeli svijet kupuje fotografije nastale u jednoj maloj sobi u Zrenjaninu, pitamo se kako zapravo izgleda ovaj freelancerski posao iza kamere. O tome kako postati uspješan fotograf-freelancer ćemo razgovarati sa braćom Zamurović.

Osim korisnih savjeta, učesnici webinara imaće priliku da osvoje i nagrade: dijelimo 50 besplatnih Udemy vaučera za kurs po izboru u vrijednosti do 30.00 KM. Dobitnici će biti izabrani po završetku webinara metodom slučajnog izbora.

Stock fotografija je jedno od najkreativnijih freelance zanimanja, a njena prednost je mala potreba za ulaganjem, netipična radna rutina, nezasitno tržište i ogromne mogućnosti. To dokazuju Ivan i Bojan Zamurović, jedni od najpoznatijih stock fotografa na svijetu, koji svoj kreativni svijet stvaraju u nekoliko kvadratnih metara improvizovanog studija u Zrenjaninu.

_________________

Naši gosti su naširoko pričali o počecima svoje karijere, te o kreativnom procesu nastanka uspješnih fotografija kojem podučavaju polaznike na svom kursu.

Između ostalog, odgovorili smo na pitanja:

Šta čini dobru stock fotografiju koja se prodaje?
Da li se rađamo kreativni ili tu vještinu učimo?
Ko postavlja trendove i da li treba da ih pratimo?
U pronalasku odgovora pomogao nam je i naš specijalni gosti – Istok Pavlović, čija saradnja sa braćom Zamurović dovodi priču o stock fotografiji na viši nivo.

Poslušajte cjelokupan snimak razgovora i saznajte sve što želite znati o stock fotografiji.

Reklama

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing by JSGuru & MarketMakers. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram